Author Topic: Another stream memory fix...  (Read 2509 times)

Offline Eurobeat

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1,024
  • cookies: 25
  • IG name: Eurobeat
Another stream memory fix...
« on: April 12, 2015, 10:08 »
I need a stream mem fix for the original game bought from a store on an actual CD(not steam) downgraded to 1.00

Everything else just tells me "this version is not compatible"


It wouldn't be CT if you don't complain about little issue you face with the things you get for free.

Offline CarlJohnson

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 3,193
  • cookies: 85
  • Server Scripter
  • IG name: CarlJohnson
Re: Another stream memory fix...
« Reply #1 on: April 12, 2015, 10:11 »
I've both stream fixes ( cleo (.cs) and non-cleo (.asi)) I'd advise you to use cleo ones because I have many variants for it like 248mb,500mb,728mb etc :D Tell me if you want them I'll upload them up :)
LAST SEEN
TOTAL TIME ON SERVER
SCORE
TRUCK LOADS
CONVOY SCORE
ACHIEVEMENTS
ARTIC
DUMPER
VAN
FUEL
CEMENT
ARRESTS
CARS STOLEN
COACH
PLANE
HELICOPTER
TOW TRUCK
LIMO
TRASH
ARMORED VAN

Offline Eurobeat

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1,024
  • cookies: 25
  • IG name: Eurobeat
Re: Another stream memory fix...
« Reply #2 on: April 12, 2015, 10:15 »
CLEO always fucks my game up, i'd rather use ASI


It wouldn't be CT if you don't complain about little issue you face with the things you get for free.

Offline nyolc8

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,897
  • cookies: 180
  • Hungarian Transporter
  • IG name: nyolc8
Re: Another stream memory fix...
« Reply #3 on: April 12, 2015, 10:55 »
I suggest using Open Limit Adjuster. It can change any limit in game, also stream memory. You can define how much stream memory you want in percent (percent of your RAM). It's also handy if you want to use high draw distance mods and mods which are require more objects to be loaded at same time.

http://gtaforums.com/topic/736512-iiivcsa-open-limit-adjuster/

Offline Eurobeat

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1,024
  • cookies: 25
  • IG name: Eurobeat
Re: Another stream memory fix...
« Reply #4 on: April 12, 2015, 13:10 »
Thanks 88

My problem: I had the EU version and apparently no one in Europe ever gave a fuck to try and get a streamfix :v Got a US one now and it works kind of (only max resolution works which doesn't really bother me)


It wouldn't be CT if you don't complain about little issue you face with the things you get for free.

Offline nyolc8

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,897
  • cookies: 180
  • Hungarian Transporter
  • IG name: nyolc8
Re: Another stream memory fix...
« Reply #5 on: April 12, 2015, 13:17 »
99.99% of mods(cleo,asi,anything which write/read in memory) made for "gta_sa.exe US 1.0 hoodlum". So if you want to mod your gtasa with any cleo or asi mod, it's recommended to use this exe. Very few mods made to handle the other exes different memory offsets. Simply because there is no memory documentation available for other gtasa.exes.

Offline Ethan

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15,850
  • cookies: 229
  • (V)(;,,;)(V)
  • IG name: Ethan.
Re: Another stream memory fix...
« Reply #6 on: April 12, 2015, 20:14 »
so if you have ASI stream memory, dont use cs version and vice versa right??

Offline nyolc8

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,897
  • cookies: 180
  • Hungarian Transporter
  • IG name: nyolc8
Re: Another stream memory fix...
« Reply #7 on: April 12, 2015, 21:35 »
you don't need any other streamfix if you already have one (it doesn't matter if it's cleo or asi)

Offline Dobby

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4,679
  • cookies: 120
  • No longer active.
Re: Another stream memory fix...
« Reply #8 on: April 12, 2015, 21:41 »
Fun fact: in 0.3.7 SAMP you don't need a streamfix.

Quote
- The SA-MP client will now dynamically select the steaming memory amount for GTA:SA based on how much RAM is available. If you have a 'streaming memory fix' mod, it should no longer be needed and you should delete it. The streaming memory stats are available under the F5 screen in SA-MP.
I have left SA:MP behind.

Offline Ethan

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15,850
  • cookies: 229
  • (V)(;,,;)(V)
  • IG name: Ethan.
Re: Another stream memory fix...
« Reply #9 on: April 12, 2015, 21:58 »
is streamfix.asi the same as memoryfix.asi?

Offline nyolc8

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,897
  • cookies: 180
  • Hungarian Transporter
  • IG name: nyolc8
Re: Another stream memory fix...
« Reply #10 on: April 12, 2015, 23:00 »
Fun fact: in 0.3.7 SAMP you don't need a streamfix.

Quote
- The SA-MP client will now dynamically select the steaming memory amount for GTA:SA based on how much RAM is available. If you have a 'streaming memory fix' mod, it should no longer be needed and you should delete it. The streaming memory stats are available under the F5 screen in SA-MP.
I hope it won't conflict with limit adjuster memory patch...  :P

is streamfix.asi the same as memoryfix.asi?
If they both brings the same amount of stream memory, then yes.

Offline Eurobeat

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1,024
  • cookies: 25
  • IG name: Eurobeat
Re: Another stream memory fix...
« Reply #11 on: April 13, 2015, 23:26 »
got the stupid thing to work, downbside of no memory fix - crashes; downside of having one - gta now uses 1.6gb ram


It wouldn't be CT if you don't complain about little issue you face with the things you get for free.

 

anything